Meny
Söka jobb i Gävle med Nordic Bemanning & Rekrytering AB

Sök bland lediga jobb


Här listar vi alla tjänster som ligger ute just nu – heltidsjobb, projekt och deltidsjobb för dig som studerar.

Sök jobb Mitt Sök jobb Norr

Spontan­ansökan

Hittar du inget av intresse just nu? lämna in en spontanansökan så blir du kontaktad när vi hitta rätt uppdrag för dig.

Skicka ansökan Mitt Skicka ansökan Norr

Söker du jobb?

Vi söker ständigt nyfikna, kompetenta medarbetare som är beredda att ta en omväg för att möta våra kunders behov. När du arbetar som konsult hos oss kan du vara trygg med att vi följer gällande kollektivavtal och branschens etiska riktlinjer.

Du har ett eget ansvar i det dagliga arbetet hos våra kunder, men kan alltid lita på att vi ställer upp för varandra.

Med Nordic Bemanning & Rekrytering som arbetsgivare kommer du att utvecklas både på ett personligt och professionellt sätt. Kunden är alltid i fokus och vi ser till att hålla hög kvalitet i alla uppdrag. Vi har fyra värdeord som genomsyrar vårt arbete. Du är vårt ansikte utåt hos kund, så det är viktigt att dina värderingar stämmer överens med våra.

Vi är personliga

Vi är ett personligt företag och våra kunder ska kunna lita på att vi är ärliga och pålitliga i alla lägen. Våra medarbetare bemöter kunderna med stort hjärta och mycket driv.

Vi är professionella

Våra kunder förväntar sig hög kvalitet i vårt arbete. Som konsult ska du vara lyhörd om det som sker på det företag du jobbar på. Dels för att fånga upp nya behov hos kunden och dels gör jobbet roligare och du blir en stark resurs på företaget.

Vi är flexibla

Hur mycket man än planerar dyker det ändå upp nya saker i vardagen. Det kan vara både problem och möjligheter. Vi på Nordic Bemanning & Rekrytering är snabba att fånga möjligheterna och övervinna problem hos våra kunder. Det är vårt kännetecken.

Jämlikhet och inkludering är viktigt för oss och därför är vi noga med att rekrytera människor med olika ursprung, kön, ålder och erfarenhet. Varje anställning baseras på den utbildning, erfarenhet och personligt drivkraft som krävs för respektive tjänst.Nordic Bemanning & Rekrytering AB