Meny

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett ungt företag med stort hjärta och mycket driv. Vi förmedlar personal i hela Sverige inom olika yrkesgrupper med stor noggrannhet och dokumenterad träffsäkerhet.

Vi är ett ständigt expanderande företag som lägger stor vikt vid att behålla vår personliga prägel utan att förlora vår professionalitet. Vi har en platt organisation som ger oss korta beslutsvägar och högt i tak.

Det betyder att du som anlitar oss för att få hjälp med rekrytering och bemanning kan vara trygg med att få kompetenta och effektiva medarbetare som alltid gör sitt bästa.

Söker du arbete hos oss kan du vara trygg med att få de verktyg du behöver för att kunna utvecklas och få nya utmaningar varje dag tillsammans med våra kunder. Du har dessutom hela Nordic Bemanning-teamet i ryggen när du vill diskutera svårigheter eller få inspiration att hitta nya lösningar. Som anställd konsult i Nordic Bemanning & Rekrytering får du ett flexibelt och utvecklande arbete där du får möjlighet att arbeta inom olika branscher.

Våra kunder brukar säga att vi är raka, personliga och flexibla. Det sitter i väggarna hos oss helt enkelt. Vi går gärna en omväg för att kunna leverera den lösning just du behöver. Tack vare att vi har personal inom så många yrkesgrupper kan vi täcka de flesta behov.